dilluns, 26 de gener del 2015

Sant Valentí s'acosta...

Per a mi és estar al costat de la meva parella, igual que tots els dies que puc, jo sóc de les moltes persones que pensen "Jo Sant Valentí no ho celebro" però també sóc la primera que si aquest dia no es recorden de la meva ... una mica de ràbia em fa ...

Però el que jo opino és que Sant Valentí cal celebrar cada dia, amb això vull dir, que si un està enamorat, no ha d'esperar a una data especialment per dir el molt que estima la seva parella o per fer-li un detall . El bonic que algú estigui enamorat de tu, és que t'ho demostri quan menys t'ho esperes. Cal intentar sorprendre sempre a la persona a la qual vols ja portis un any, deu o vint, en cas contrari es torna rutinari i es pot "apagar" la flama. I a tots ens agrada sentir-nos estimats i desitjats per la nostra parella.



(Foto via Pinteres)


I si vols escollir el 14 de Febrer com un dia per tenir una excusa per fer alguna cosa especial a la teva parella genial. Tots els detalls benvinguts siguin! Sant Valentí és una data assenyalada al calendari per mimar la teva parella amb un regal romàntic. Molts compraran xocolates, roses, perfums, targetes i ens aniran a sopar per celebrar-ho.
Aquests són els regals clàssics, amb els que és molt difícil equivocar-se i que per anys i anys segueixen conquistant encara que siguin aburrits.
Per als atrevits que desitgem sortir d'aquesta rutina, podem fer d'aquesta data un dia per recordar i seguir celebrant, allunyats de la moda més comercial.


                                                                ( Foto via Pinterest)



Per això aquest any hem seleccionat diversos articles que destaquem a la pàgina principal de la nostra botiga online

Troba inspiració en els nostres articles, no cal que perdis el temps i les neurones pensant en quin regal li farà més il·lusió els tenim tots a la nostra botiga online
Cosmètica natural, petites joies, complements, articles originals i exclusius !!
Sabem que Sant Valentí hauria de ser els 365 dies de l'any, però també ens agrada recordar'ho un dia a l'any.
Comprar els nostres articles, és sinònim de qualitat, de talent, d'exclusivitat, d'esforç, d'edicions limitades ... També de consum responsable, de consciència social i de comerç de proximitat.



Recorda que a més seguim de rebaixes !! Aprofita els nostres descomptes.


Així que decideix-te ja i ens posarem mans a l'obra!
Si necessites consell o assessorament pots enviar un mail a: info@elracodelavia.com i t'ajudarem encantats !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Suscriu-te a