dijous, 22 de gener del 2015

Arriba Girona 10...

El cap de setmana del 23 al 25 de gener la ciutat de Girona acollirà la quarta edició de la campanya promocional 'Girona 10', que aquest any ofereix més de 1.600 places hoteleres i 1.300 menús de restaurant per només deu euros. Aquest 2015, el consistori gironí i l'Associació d'Hostaleria de Girona han volgut fer un pas més enllà convertint l'esdeveniment en un aparador de l'oferta cultural i lúdica que hi haurà a la ciutat durant tot l'any. Desde actuacions musicals a la plaça del Lleó, fins mapping a la façana de l'Ajuntament o degustacions de les propostes incloses en el projecte 'Girona, Ciutat de Festivals'. Aquesta nova edició comptarà amb novetats com el Vermut 10 i diversos espectacles.


També hi haurà fira d'artesania en diversos punts de la ciutat, el "pont de pedra", la rambla i plaça catalunya.

Nosaltres ens aixecarem ben d'hora per no faltar a aquesta edició.
Càmera en mà ens endinsarem per els carrerons d'aquesta magnifica ciutat que emociona.
No es dificil sentir-se bé, en un escenari com aquest i deixar-se portar per la màgia que te.
Carrers, llocs emblemàtics, la catedral, museus, botigues i restaurants genials ;)




No fa gaire en un programa de radio ens van comparar amb "caça tresors", ja que cerquem molts dels nostres artesans amb diferents fires d'artesania a les que ens apropem.
Aquesta vegada tampoc anava a ser diferent, i tal "pirates" sortirem a la conquista i cerca d'aquells artesans i articles originals,  per la propera temporada primavera / estiu.
Us avancem que estara carregada de moltes novetats i sorpreses!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Suscriu-te a