dimecres, 7 d’octubre del 2015

Tendències per aquesta tardor - hivern

Arriba la tardor i les temperatures descendeixen ...
Els dies calorosos queden enrere, i veiem com molts arbres comencen a perdre les seves fulles. El paisatge canvia de color, omplint els carrers i altres de colors marrons, ocres, grocs i vermells.

Aquest any les tendències en moda ens porten colors i tonalitats que evoquen l'amor per la natura, calor i seguretat; de fet són colors que ens recorden coses reals i protectores.

A la nostra botiga online alguns d'aquests colors també cobren protagonisme, igual que els articles inspirats en la natura, la pluja, núvols etc ...



Personalment  els meus colors preferits (que són tendència) són el Marsala i el Bluemarine, que combinats amb algunes de les nostres bosses i complements destaquen encara més.

Com a novetat a la botiga online, incorporem una nova línia de bosses que estem segurs que t'agradaran. Amb diferents tonalitats, i que seran un fons d'armari imprescindible.


Pura elegància tot terreny!


Visita la nostra botiga online per a descobrir les nostres novetats d'aquesta tardor - hivern i la nova col-lecció de bosses i complements.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Suscriu-te a